Groothandel Spraytan producten | Bruinzijn.nl

Retourneren Bruinzijn.nl

Wat fijn dat je onze producten hebt aangekocht en wat jammer dat je helaas niet het goede product hebt besteld. Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat je precies weet hoe je onze producten kunt gebruiken. Wij helpen je graag.


Retourneren

1. Retourzendingen geschieden, mits onbeschadigd en ongebruikt, immer voor rekening en risico van koper.

2. De termijn voor retourzendingen bedraagt 14 dagen en voor terugbetaling 30 dagen.

3. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van de beslissing om de overeenkomst te herroepen. Je kan hiervoor ook gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping. Laat ons even weten op welk IBAN nummer wij het bedrag voor de retourzending kunnen terugstorten.

Je kunt de producten retourneren naar onderstaand adres:

Allura Trend
T.a.v.: retourzending Bruinzijn.nl
Dorpsstraat 58
6659 CE Wamel

Voorwaarden

We hebben onderstaande voorwaarden gesteld aan het herroepingsrecht:

Wij accepteren alleen de producten onder het retourrecht als de verpakking en het product in originele, complete, onbeschadigde en ongebruikte omstandigheden bij ons zijn geretourneerd. Alle meegezonden documentatie, samples, verpakkingsmaterialen e.d. moeten worden meegezonden in de retourzending.

Bruinzijn.nl is nimmer aansprakelijk voor enige schade, diefstal of verlies van het product of de verpakking tijdens de retourzending. De kosten van de retourlevering van de producten zijn voor jou. Het risico en de bewijslast voor de juiste en tijdige uitoefening van het herroepingsrecht ligt bij jou.