Spraytan BLOG


Top 5 Spray Tan vragen

We hebben natuurlijk onze Veelgestelde Vragen pagina, maar we merken heel sterk in alle salons een TOP 5 aan tanningvragen. We zetten ze even op een rijtje en beantwoorden ze graag!

Lees meer »

Winactie | Verblijf naar Spanje

Bruinzijn bestaat dit jaar 15 jaar en we willen dit graag vieren! We geven daarom op ons Instagram-account een verblijf weg van 1 week voor 4 personen in het prachtige Altea Hills ~ Costa Blanca ~ in Spanje.

Lees meer »

Spraytan voor je huwelijksdag

Je huwelijksdag is een van de belangrijkste dagen in je leven. Reden te meer om er op deze dag prachtig uit te zien. Je trouwfoto's zul je ongetwijfeld nog vaak inzien, nog een reden er op en top uit te zien!

Lees meer »

Met een Spraytan naar een Festival

Heb je een festival gepland en heb je hiervoor een leuke outfit aangeschaft? Dan ken je vast wel het gevoel dat je benen nog net iets bruiner mogen zijn! Met een Spraytan staan je kleren vaak veel mooier. Heb je een blauwe plek op je benen, of spatadertjes? Al deze oneffenheden vallen minder op en je voelt je vaak veel 'knapper' in je kleding. Dat straal je ook uit!

Lees meer »

Kun je nog bruin worden met een Spraytan op?

Het antwoord is JA! We krijgen vaak de vraag gesteld of je mét een Spraytan op, nog steeds in de zon mag. Dat mag zeker. Je wordt ook gewoon bruin van de zon met een Spraytanning op. Je bent natuurlijk niet beschermd tegen de zon. Jezelf insmeren met een beschermde factor die je normaliter gesproken ook gebruikt, is dan ook zeker een aanrader.

Lees meer »

Spraytan voor een Gala

Een bijzonder moment, je schoolgala! Je sluit een mooi moment in je leven af en stapt door naar een nieuwe fase. Dit moment is zowel voor jezelf als voor je ouders bijzonder!

Lees meer »

Met een Spraytan op vakantie

Heel vaak krijgen de salons van Bruinzijn de vraag gesteld of je met een Spraytan op vakantie kunt. Krijg je wel kleur? Kan je met een Spraytan in de zon? In deze blog zullen wij je proberen te overtuigen waarom een Spraytan juist ideaal is voorafgaand aan je vakantie!

Lees meer »

Ruben Vitalis en Quincy Wilson aan de Tan!

Jawel, steeds meer mannen kiezen voor een Spraytan. Heel logisch want de schade van teveel zon of zonnebank worden bij een steeds groter publiek bekend. De actieve tanningingrediënten in onze spraytanproducten worden gewonnen uit enkel natuurlijke bronnen zoals bijvoorbeeld suikerriet en suikerbieten en reageren op de bovenste huidlaag. Het zorgt voor een natuurlijke verkleuring van de huid. Je hebt in 15 minuten het gewenste resultaat!

Lees meer »

Kayli Aerts TEMPTATION ISLAND

De prachtige Kayli Aerts is 29 jaar en komt uit Goirle, in de provincie Noord-Brabant. Ze is danseres en heeft een hierin een geweldig bedrijf opgericht: Your Moves NL, dat te boeken is voor onder meer dansworkshops!

Lees meer »

Is Spraytan goed voor je huid?

Nee! De producten waarmee wij werken zijn ontwikkeld met enkel hoogwaardige ingrediënten. Er zijn geen onnodige toevoegingen gedaan. Wij hebben een productlijn die Vegan & Organic is. De spraytanlotion is vrij van parabenen en siliconen. Ook is de spraytanlijn hypoallergeen en geschikt voor alle huidtype.

Lees meer »

Al ruim 15 jaar de beste Spraytan Salon van Veghel

BRUINZIJN ken je waarschijnlijk als dé spray tan specialist van dit moment. Met ruim 15 jaar ervaring kan Spraytan Salon Veghel zeggen dat zij één van de eerste waren en nog steeds de beste zijn! Klanten komen uit heel Nederland naar Veghel om zich te laten Spraytannen door de nummer 1 Spraytan specialiste mét natuurlijke producten. 

Lees meer »

Cursus Spraytanning

BRUINZIJN ken je waarschijnlijk als dé spray tan specialist van dit moment. Met ruim 15 jaar ervaring, kunnen wij zeggen dat wij één van de eerste waren op het gebied van Spray Tan trainingen en al deze ervaring delen we met jou!

Lees meer »

Bruinzijn steunt Het Huidfonds

Vanuit heel Nederland krijgen de salons van Bruinzijn bezoekers, omdat wij met 100% natuurlijke tanningproducten werken. Veel klanten hebben een indrukwekkend verhaal van een huidziekte. Veelal zijn het vrouwen die een (huid)ziekte hebben gehad en daarom bewust een keuze maken wat ze op hun lichaam willen aanbrengen. Een bewuste gezonde keuze! 

Lees meer »

De ideale Herfst-Spraytan!

Tijdens de wat koudere herfstdagen kunnen we onze huid weer bedekken. Het is niet altijd nodig om helemaal gebruind te zijn, daarom kiezen veel klanten voor een 'Halve-Body-Tan'. Oftewel, je krijgt een halve Spraytan. Zo staan je truitjes met halve mouw nog wel mooi en ook die wat diepere V-hals kan nog prima!

Lees meer »

Het ultieme Kerstcadeau!

Wil jij een uniek Kerstcadeau aan je vriendin geven? Geef een mooi kleurtje! Onze cadeaubonnen worden prachtig verpakt in de salon en je kiest zelf het bedrag. Een leuker cadeau kun je niet geven en/of krijgen!!

Lees meer »

Hoe bereid ik mijzelf voor op een Spraytan?

Spraytanning is dé ideale methode om snel een mooie egale bruine teint te krijgen op een verantwoorde en veilige manier. Door middel van het Spraytan apparaat, wordt er een fijn neveltje tanning over de huid verstoven. De behandeling duurt tien tot vijftien minuten. Je bent direct zichtbaar bruin. In onze salons wordt er met 100% natuurlijke producten gewerkt. Vanaf nu is bruin zijn voor iedereen mogelijk!

Lees meer »

Hoe slecht is de zonnebank?

Ben je van plan om binnenkort voor een bruin kleurtje onder de zonnebank te gaan? Lees dan eerst even verder. Er bestaan een hoop misvattingen over de zonnebank. Aan de hand van 6 vragen zetten we een aantal misvattingen over de zonnebank voor je op een rij. 

Lees meer »

Valentijnsdag cadeaubon

Tijdens de Spraytan behandeling sta je in een speciale ‘tanning booth’. Het apparaat vernevelt super fijn waardoor er absoluut geen strepen/vlekken kunnen ontstaan, met direct een mooi bruin egaal resultaat.

Lees meer »

Spraytan party bij je thuis

Het is mogelijk om een Spraytan party te houden met je vriendinnen. Onder begeleiding onze professionele Spraytan specialiste kiezen jij en je vriendinnen onder genot van een drankje de perfecte kleur uit die het beste bij jou past.

Lees meer »