Neem een thuis Spraytan tijdens de Corona sluiting

Neem een Spraytan thuis

Toch een Spraytan met de Corona sluiting

We missen de kapper, de nagelsalon en ook onze spraytansalon! We missen onze ultieme tan! Er is Coronapaniek!

Gelukkig laat de zon zich af en toe zien, maar teveel zon is enorm schadelijk voor je huid. Je wilt egaal bruin worden en niet plaatselijk rood door overmatig zonlicht. Geen zorgen, gelukkig hebben wij de perfecte zelfbruinende lotion die ervoor zorgt dat jij er sunkissed bij loopt. In deze blog vertellen wij je hier alles over en hebben tevens een leuke aanbieding voor de witte benen thuis!

De perfecte egaal bruine huid

Spraytan crème 

Onze  Spraytan crème die dankzij haar plantaardige ingrediënten de huid verbeterd, voedt, verzorgd en fluweelzacht aan laat voelen. De Spraytan crème is geschikt voor lichaam én gezicht.

Het bevat de werkzame stof DHA waardoor je jouw bruine teint langer vasthoud. Gebruik de crème 2 – 3 keer per week voor een optimaal resultaat.

De mooiste zelfbruiner

Door jouw drukke, hectische leven is het niet gemakkelijk om altijd gezond te leven. Door die drukke kantoorbaan of moeilijke studie is het bijvoorbeeld lastig om altijd genoeg vitamine D binnen te krijgen die je huid normaal gesproken aanmaakt door de zon. Daarom is er nu onze Spraytan crème  Dit geeft jou het hele jaar door die zomerse gloed. Om die reden ziet jouw huid er goed uit en voel jij je alsof je net op vakantie bent geweest.

Zodra jij je goed voelt, straal je dat ook uit. Je hoeft je onze zelfbruiner niet bang te zijn voor een vlekkerige huid. Je krijgt namelijk binnen no time een egale teint. Wij maken van jou een vrolijk, gezond mens dat het hele jaar door energie heeft alsof je net terug bent van een weekje Maldiven.

Wie wilt dat nou niet!


WEBSHOP BRUINZIJN

Bruinzijn Crème

€ 25,00

Bruinzijn Crème

€ 25,00

Wil je uitpakken met je spectaculaire kleurtje en terzelfdertijd je huid verzorgen? Dan is de Bruinzijn crème precies wat jij nodig hebt! De zelfbruiner die de huid een zongebruinde teint geeft en tegelijk hydrateert.

De Bruinzijn crème geeft de huid een egaal zongebruinde teint, die er verbluffend natuurlijk uitziet en lang houdt dankzij het SelfTan Complex, een combinatie van DHA van natuurlijke oorsprong en erythrulose. De formule verrijkt met biologische ingrediënten hydrateert de huid gedurende 24* uur.

Met dank aan zijn zelf bruinende werking, wordt de huid stralender en omhult met een heldere zonnige glow die elke dag subtiel intenser wordt. De Bruinzijn Crème is tevens ook perfect om je Spraytan te verlengen voor een optimaal resultaat na je behandeling

  •  Geslacht: Uniseks
  •  Vermogen: 200 ml

Kenmerken:

  • Zorgt voor de verlenging na een Spraytan en voor een intensieve bruining
  • Versoepelt en verzacht de huid
  • Bruinzijn crème speciaal ontwikkeld voor de lichte huid
  • Hydrateert en voedt
  • Laat geen vlekken achter

Gebruik tips
Breng een voldoende hoeveelheid van het product aan op de huid. Grondig en gelijkmatig uitwrijven. Was na het aanbrengen je handen.

 

Europese Spray Tan producten

Alle Bruinzijn spraytanning producten zijn geproduceerd onder de strenge Europese Cosmeticaverordening 1223/2009 en geregistreerd bij het CPNP (Cosmetic Products Notification Portal) van de Europese Unie.