Neem een thuis Spraytan tijdens de Corona sluiting

Neem een Spraytan thuis

Toch een Spraytan met de Corona sluiting

We missen de kapper, de nagelsalon en ook onze spraytansalon! We missen onze ultieme tan! Er is Coronapaniek!

Gelukkig laat de zon zich af en toe zien, maar teveel zon is enorm schadelijk voor je huid. Je wilt egaal bruin worden en niet plaatselijk rood door overmatig zonlicht. Geen zorgen, gelukkig hebben wij de perfecte zelfbruinende lotion die ervoor zorgt dat jij er sunkissed bij loopt. In deze blog vertellen wij je hier alles over en hebben tevens een leuke aanbieding voor de witte benen thuis!

Spraytan crème 

Onze  Spraytan crème die dankzij haar plantaardige ingrediënten de huid verbeterd, voedt, verzorgd en fluweelzacht aan laat voelen. De Spraytan crème is geschikt voor lichaam én gezicht.

Het bevat de werkzame stof DHA waardoor je jouw bruine teint langer vasthoud. Gebruik de crème 2 – 3 keer per week voor een optimaal resultaat. Deze verzorgende Spraytan crème is o.a. verrijkt met:

  • Aloë extract: kalmeert, verjongt de huid, is sterk hydraterend en verzorgend.
  • Vitamine C: zorgt voor stevigheid en elasticiteit van de huid en geeft een verfrissend gevoel.
  • Vitamine E: antioxidant, houd de huid soepel en gezond, beschermd tegen vrije radicale.

200 ML VOOR MAAR €25,00

De mooiste zelfbruiner

Door jouw drukke, hectische leven is het niet gemakkelijk om altijd gezond te leven. Door die drukke kantoorbaan of moeilijke studie is het bijvoorbeeld lastig om altijd genoeg vitamine D binnen te krijgen die je huid normaal gesproken aanmaakt door de zon. Daarom is er nu onze Spraytan crème  Dit geeft jou het hele jaar door die zomerse gloed. Om die reden ziet jouw huid er goed uit en voel jij je alsof je net op vakantie bent geweest.

Zodra jij je goed voelt, straal je dat ook uit. Je hoeft je onze zelfbruiner niet bang te zijn voor een vlekkerige huid. Je krijgt namelijk binnen no time een egale teint. Wij maken van jou een vrolijk, gezond mens dat het hele jaar door energie heeft alsof je net terug bent van een weekje Maldiven.

Wie wilt dat nou niet?

De perfecte egaal bruine huid

«   »