Kayli Aerts TEMPTATION ISLAND


Kayli fan van Bruinzijn.nl

De prachtige Kayli Aerts is 29 jaar en komt uit Goirle, in de provincie Noord-Brabant. Ze is danseres en heeft een hierin een geweldig bedrijf opgericht: Your Moves NL, dat te boeken is voor onder meer dansworkshops!

Kayli Aerts in Temptation Island Love or Leave

Kayli is vaste klant bij Spraytan Salon Veghel. Met regelmaat brengt ze een bezoek aan de salon om zichzelf te voorzien van een prachtige kleur. 

Spraytan Salon Veghel werkt al ruim 10 jaar met de mooiste Organic & Vegan spraytanlotion!

Kayli aan het woord

Mijn naam is Kayli Aerts en ik ben een danseres en life coach. Ik weet dat de combinatie soms wat gek kan klinken maar dat zijn de twee beroepen die het meest bij mij passen en wat ik het allerleukst vind om te doen. Ik ben al 7 jaar werkzaam als professioneel danseres en geef ik dansworkshops aan vrouwen. Dansen en optreden is een van mijn grootste passies. Ik vind het leuk om mijzelf op en top vrouw te voelen en in deze stijl te dansen en te bewegen.

Mezelf op en top verzorgen is zeker een must! Daarom kies ik bewust voor goede producten die bijdragen aan een mooie huid. Bruinzijn Tan is een organische Spraytan lijn, die mijn huid voedt. Niet alleen mijn huid reageert enorm goed op deze lijn, ik zie er ook fantastisch (natuurlijk) gebruind uit!