Missen Beauty Noord-Brabant komen naar Veghel


Missen Beauty Noord-Brabant komen naar Spraytan Salon Veghel

Op zondag 28 maart werd de finale van Miss beauty Noord Brabant gehouden. Natuurlijk gaat de show behalve om het uiterlijk ook om het innerlijk, maar hoe zit het met de Spraytan behandeling?

Spraytan Salon Veghel had het genoegen om alle dames te voorzien van een natuurlijke Spraytan.

100% natuurlijke spraytan producten

Waar SpraytanSalon Veghel vooral op gelet heeft tijdens de behandeling, is dat de dames de meest mooie en subtiele kleur kregen. De Organic Spraytan lijn is voorzien van organische ingrediënten waardoor je een ongeëvenaarde natuurlijke kleur krijgt, die niet te onderscheiden is van een echte zomerse tan.

Vooral tijdens de bikini ronde kan dit zorgen voor meer zelfvertrouwen wanneer je voor een groot publiek mag presteren.

De meiden laten zelf weten dat ze zich door de Spraytan behandeling sterker en stralender voelen. Zij waren enorm enthousiast en komen vaker terug voor een mooie kleur!

Miss Beauty Noord-Brabant

Alle missen die in onze Salon Veghel zijn geweest, waren reuze enthousiast over de kleur en vonden het die dag erg leuk om op de foto te gaan. Normaliter zitten ze vol in de make-up en dragen ze hun beste kleding.....nu kwamen ze zonder make-up ten behoeven van de Spraytan en in hun losse kloffie! Dat weerhield ze zelfs niet om toch even op de foto te gaan! Deze foto's zijn massaal gedeeld in de verhaallijnen op Instagram! Wij hebben genoten van alle positiviteit! Dank je wel PRACHTIGE meiden!