Een Spray Tan aan huis in Den Bosch

Spraytan bij je thuis Den Bosch

🌱 100% Organic & Vegan Spraytan Producten

In 10 minuten een mooie egale mooie bruine huid hebben, helemaal geurloos en 100% natuurlijk!  In onze Spraytansalon of gewoon bij jou thuis in Den Bosch! Onze Spraytan Specialiste kiest samen met jou de perfecte kleur die past bij de gelegenheid en je huid.


Wat kost een Spraytan aan huis?

Spraytan Behandeling Den Bosch Prijs
Full body Spraytan - eerste afspraak € 39,95
Full body Spraytan - volgende keren € 30,00

Rapid Spraytan

Heb je geen tijd om 6 tot 8 uur te drogen na je Spraytan behandeling? Wij bieden ook een rapid tan aan. Met onze Snelbruinzijn Lotion kun je na 4 uur douchen. Ideaal als je een keer haast hebt. 

Behandeling Rapid Tan in Salon Den Bosch Prijs
Full-Body Rapid Tan - eerste afspraak € 42,50
Full Body Rapid Tan - volgende keren € 32,50

De prijs is al inclusief benzine & exclusief eventuele parkeerkosten.

Buiten Den Bosch zullen we de reiskosten in rekening brengen, dit gaat uiteraard in overleg.

Een natuurlijke spraytan

Wil je een mooi natuurlijk kleurtje? Door middel van een Spraytan word je direct bruin zonder de schadelijke effecten van de UV-straling. Ideaal voor feestjes, evenementen, bruiloften, voorafgaand aan je vakantie of als je niet in de zon wilt/mag.

Ons Spraytan apparaat, zorgt voor een fijn nevellaagje tanning over de huid. De behandeling duurt tien tot vijftien minuten en je hebt direct het gewenste resultaat. Onze specialiste neemt alle spullen mee, zo ook een spraytantent, die zichzelf ontpopt in je huiskamer. Niks wordt zo vies en er is ook geen speciale ruimte nodig voor de behandeling. Enkel een stopcontact en goed (dag)licht.

Onze Spraytanspecialiste werkt met 100% natuurlijke producten, je wordt hierdoor heel natuurlijk bruin. Voor iedere huid is er een geschikte kleur op voorraad. De kleur kiezen we samen na het bespreken van je wensen en uiteraard ons advies.

onze Spraytan specialiste komt bij je thuis in Den Bosch

Je Spraytan Specialist

Hoi, ik ben Kimberly

Na jaren tanningmousse te hebben gebruikt van verschillende merken wilde ik wat nieuws proberen! Het smeren van de mousse was enorm veel werk en ik gaf erg af. 

Toch wilde ik het mooie kleurtje behouden, dus besloot ik om een training te gaan volgen en hopelijk ook andere mensen blij te maken!

De spray-tan is bij je thuis zodat je niet de deur uit hoeft! Ik neem alles mee. De pop-up tent zorgt ervoor dat je kamer niet vies wordt en deze klap ik in enkele seconde in/uit. Ook neem ik alle tinten mee. Samen gaan we de mooiste kleur uitzoeken die bij je past.

 

Ik kan het spraytannen ook makkelijk combineren met mijn werk als Stewardess.

Tot snel!


Voorbereiding Spraytan behandeling

 • Scrub je huid één of twee dagen voorafgaand aan de behandeling. Je zorgt er zo voor dat de dode huidcellen worden verwijderd;
 • Waxen en scheren kan nog tot één dag voor de behandeling. Je huid heeft na het scheren circa tien uur de tijd nodig, zodat de poriën kunnen sluiten;
 • Je kunt tot vlak voor de behandeling douchen. Het gebruik van douchegel en andere lotions wordt dan afgeraden;
 • Zorg dat je geen make-up, deodorant of sieraden op of om hebt als je gesprayd wordt;
 • Draag of neem loszittende kleding mee, bij voorkeur donker van kleur. 

Waarom onze Spraytanproducten?

Onze Spraytan Lotions zijn:

 • Parfum vrij
 • Parabenen vrij
 • Erytrulose vrij
 • Aloë vera vrij
 • Alcohol vrij
 • Dierproef vrij

Ook hebben Bruinzijn spraytanproducten een hydraterende werking met een anti-aging formule waardoor je gelijktijdig met je bruine teint je huid in optimale conditie brengt.

Spraytan Brabant: o.a. Den Bosch, 's-Hertogenbosch, Hedel, Maaspoort, Helftheuvel, Kerkdriel, Gemonde, Vught, Esch, Ammerzoden, Hintham, Halder, Berlicum, Ruimel, Middelrode.