Welkom bij Spray tan Salon Uden


Wil je een mooi natuurlijk kleurtje?

🌱 100% Organic Spraytan Producten

Door middel van een Spraytan word je direct bruin zonder de schadelijke effecten van de UV-straling. Ideaal voor feestjes, evenementen, bruiloften, voorafgaand aan je vakantie of als je niet in de zon wilt/mag.

Het airbrush, ofwel het Spraytan apparaat, zorgt voor een fijn neveltje tanning over de huid. De behandeling duurt tien tot vijftien minuten en je hebt direct het gewenste resultaat.

In onze salon in Uden wordt met 100% natuurlijke producten gewerkt, je wordt hierdoor ook heel natuurlijk bruin. Voor iedere huid is er een geschikte kleur op voorraad. De kleur kiezen we samen na het bespreken van je wensen en uiteraard ons advies.

Onze Spraytan specialiste gaat alleen voor de mooiste kleur!


Adres Spraytan Uden

Marinastraat 3 te Uden

(je kunt gratis voor de deur parkeren)


Route naar tansalon Uden

Behandeling in Salon Uden Prijs
Full-Body € 30,00
Bovenlichaam & gezicht € 20,00
Onderlichaam (benen/voeten) € 20,00
 • Salon Uden is een damessalon, indien je een salon zoekt in de buurt van Uden waar ook heren worden gespraytanned, mail dan naar info@bruinzijn.nl

Rapid Tan

Behandeling Rapid Tan in Salon Uden Prijs
Full-Body € 35,00
Bovenlichaam & gezicht € 24,50
Onderlichaam (benen/voeten) € 24,50

Waarom Spraytanning?

 • In 10 minuten een gebruinde huid;
 • Direct het gewenste resultaat;
 • Ideaal voor bruiloften, gala's, party's en evenementen;
 • Bruin naar je vakantiebestemming;
 • Kleurt met de zon mee;
 • Goed voor je huid;
 • De kleur wordt afgestemd op je huidtype;
 • Ook geschikt voor de hele lichte huid;
 • Veilig en verantwoord bruin worden, zonder zon of zonnebank.

Voorbereiding Spraytan behandeling

 1. Scrub je huid één of twee dagen voorafgaand aan de behandeling. Je zorgt er zo voor dat de dode huidcellen worden verwijderd;
 2. Waxen en scheren kan nog tot één dag voor de behandeling. Je huid heeft na het scheren circa tien uur de tijd nodig, zodat de poriën kunnen sluiten;
 3. Je kunt tot vlak voor de behandeling douchen. Het gebruik van douchegel en andere lotions wordt dan afgeraden;
 4. Zorg dat je geen make-up, deodorant of sieraden op of om hebt als je gesprayd wordt;
 5. Draag of neem loszittende kleding mee, bij voorkeur donker van kleur. 
Spraytans Uden

Nieuws Spray tan salon uden

Wil je al onze BLOG's lezen? Klik dan door naar onze BLOG-pagina. Hieronder staan enkel Salon Uden gerelateerde nieuwsberichten. 


Spraytan voor een schoolgala

Een bijzonder moment, je schoolgala! Je sluit een mooi moment in je leven af en stapt door naar een nieuwe fase. Dit moment is zowel voor jezelf als voor je ouders bijzonder!

Lees meer »

Spraytan voor 7th Sunday Festival

7th Sunday Festival is hét music festival van Nederland en wordt elk jaar op Pinksterzondag in Erp gevierd. Dit jaar gaat het op Pinksterzondag 5 juni gebeuren! Ook dit jaar is het helemaal uitverkocht met maar liefst 45.000 bezoekers die kunnen genieten van 15 verschillende area’s.

Lees meer »

Spraytan party in Uden

Hoe leuk! Samen met je vriendinnen in Uden (of omgeving) allemaal onder het genot van een drankje de perfecte kleur krijgen! Een Spraytan party is helemaal HOT! Onze zeer ervaren Spraytan specialiste zal jullie voorzien van een Organic Spraytan. Je wordt NIET ORANJE bij ons. Alle kleuren worden meegenomen en je kiest zelf een gewenste kleur. Ben je heel wit? Geen probleem, ook voor de hele lichte huid hebben we een subtiele kleur.

Lees meer »

Spraytan Salon Noord-Brabant: o.a. Uden, Veghel, Zeeland, Berghem, Heesch, Geffen, Nuland, Nistelrode, Lith, Herpen, Vinkel, Zoggel, Geffen, Lagekant, Ussen, Elzenburg, Mettegeupel, Zevenbergen, Donzel, Hooge Wijst, Boekel, Volkel, Odilapeel, Mariaheide, Zijtaart, Vorstenbosch.