Welkom bij Spraytan Salon Veghel


Choose your language


Wil je een mooi natuurlijk kleurtje?

🌱 100% Organic Spraytan Producten

Door middel van een Spraytan word je direct bruin zonder de schadelijke effecten van de UV-straling. Ideaal voor feestjes, evenementen, bruiloften, voorafgaand aan je vakantie of als je niet in de zon wilt/mag.

Het Spraytan apparaat zorgt ervoor dat er een fijn neveltje tanning over de huid wordt verstoven. De behandeling duurt tien tot vijftien minuten en je hebt direct het gewenste resultaat.

In onze salon in Veghel wordt met 100% natuurlijke producten gewerkt, je wordt hierdoor ook heel natuurlijk bruin. Voor iedere huid is er een geschikte kleur op voorraad. De kleur kiezen we samen na het bespreken van je wensen en uiteraard ons advies.

Onze Spraytan specialiste heeft al ruim 15 jaar ervaring!


Wat kost een Spraytan?

Behandeling in Salon Veghel Prijs
Full-Body € 29,50
Bovenlichaam & gezicht € 17,50
Onderlichaam (benen/voeten) € 17,50

Rapid Tan

Heb je geen tijd om 6 tot 8 uur te drogen na je Spraytan behandeling? Wij bieden ook een rapid tan aan. Met onze Snelbruinzijn Lotion kun je na 4 uur douchen. Ideaal als je een keer haast hebt. 

Behandeling Rapid Tan in Salon Veghel Prijs
Full-Body € 35,00
Bovenlichaam & gezicht € 24,50
Onderlichaam (benen/voeten) € 24,50

Adres Spraytansalon Veghel

Mgr. Nolenslaan 9, Veghel.

Je kunt (gratis) voor de deur parkeren.

Route naar Spraytansalon Veghel


Waarom Spraytanning?

 • In 10 minuten een gebruinde huid;
 • Direct het gewenste resultaat;
 • Ideaal voor bruiloften, gala's, party's en evenementen;
 • Bruin naar je vakantiebestemming;
 • Kleurt met de zon mee;
 • Goed voor je huid;
 • De kleur wordt afgestemd op je huidtype;
 • Ook geschikt voor de hele lichte huid;
 • Veilig en verantwoord bruin worden, zonder zon of zonnebank.

Voorbereiding Spraytan behandeling

 1. Scrub je huid één of twee dagen voorafgaand aan de behandeling. Je zorgt er zo voor dat de dode huidcellen worden verwijderd;
 2. Waxen en scheren kan nog tot één dag voor de behandeling. Je huid heeft na het scheren circa tien uur de tijd nodig, zodat de poriën kunnen sluiten;
 3. Je kunt tot vlak voor de behandeling douchen. Het gebruik van douchegel en andere lotions wordt dan afgeraden;
 4. Zorg dat je geen make-up, deodorant of sieraden op of om hebt als je gesprayd wordt;
 5. Draag of neem loszittende kleding mee, bij voorkeur donker van kleur. 
Spraytan Brabant

Nieuws Spraytan Salon Veghel

Wil je al onze BLOG's lezen? Klik dan door naar onze BLOG-pagina. Hieronder staan enkel Salon Veghel gerelateerde nieuwsberichten. 


Rapid Tan in salon Veghel

Naast de gewone Spray Tan waarbij je na de behandeling 6 tot 8 uur moet wachten voor een optimale droging en hechting, heeft Spraytan salon Veghel nu ook de Rapid Tan. Deze mag je na 4 uur al afspoelen. Ideaal als je een keer haast hebt.

Lees meer »

Spraytan voor 7th Sunday Festival

7th Sunday Festival is hét music festival van Nederland en wordt elk jaar op Pinksterzondag  in Erp gevierd. Dit jaar gaat het op Pinksterzondag 5 juni gebeuren! Ook dit jaar is het helemaal uitverkocht met maar liefst 45.000 bezoekers die kunnen genieten van 15 verschillende area’s.

Lees meer »

Bruinzijn

Klanten vertellen

Veel klanten die in Spray Tan Salon Veghel zijn geweest hebben een reactie achtergelaten onder een blog. Het leek ons wel leuk om hier ook een 'klanten vertellen' item te plaatsen. Er is nog best vaak een angst om de eerste keer een Spraytan behandeling te boeken, misschien kunnen onze klanten jou ook overtuigen eens een bezoek aan onze Spraytansalon te brengen.

Reactie plaatsen

Reacties

Floor
5 dagen geleden

Hoi Linda, ik wil je laten weten dat mijn weekend zeer geslaagd was. Mijn outfit stond zo mooi, het gaf mij een enorme berg zelfvertrouwen. Bedankt en tot snel.
O mijn zusje komt deze week ook bij je, ook spierwit en wil ook net een klein tintje 💋💋💋 Floortje

Femke Moens
7 dagen geleden

Mooie kleuren die heel natuurlijk zijn. 👌
Goed en eerlijk advies door de mooie en lieve Linda 👌
Je maakt mij elke keer weer blij 💜

Marion
9 dagen geleden

Een lief berichtje voor mijn liefste spraytanspecialiste 💝 ik ben dol op jullie tintjes en service! Ga zo door 💝💝 Marion

Veronique
10 dagen geleden

Hoi,mijn kleur is zo mooi
Al 5 dagen ik merk nu dat die iets afneemt
van iedereen zoveel complimenten gehad en hij was wat je zei heel natuurlijk en niet nep
ik ga nu je crème ook smeren en vanochtend voor het eerste gesmeerd
die is heerlijk

Khloë
16 dagen geleden

Your Spraytan is officially my number one color. The most beautiful and best spray tan I've ever had! Linda LOVE LOVE LOVE Khloë

Magda Roelofs
17 dagen geleden

Ik heb bij Linda mijn tan voor mijn bruiloft gehad. Heel mijn ervaring was erg fijn. Goede uitleg gehad en de kleur was echt prachtig! Ik wilde niet heel bruin, maar gewoon iets kleur. Linda luistert echt naar je en heeft ervoor gezorgd dat mijn jurk nóg mooier stond! Dank je wel 😘😘😘

Carmen
18 dagen geleden

Ik ben net bij jullie geweest en nu al zo blij! Ik kan niet wachten om mijn kleur morgen te zien. Bedankt voor de leuke eerste ervaring.

Lobke
19 dagen geleden

Prachtige kleur! Niemand die ooit ziet dat het een spraytan is, zo natuurlijk. Ben op veel plekken geweest, maar Veghel is voor mij echt de nummer 1! Liefs

Judith Lammers
20 dagen geleden

Ik wil mijn ervaring ook wel graag delen. Ik kom al jaren in Veghel. Eigenlijk voor iedere vakantie en als ik iets bijzonders gepland heb en mijn (nogal witte) benen moet laten zien :-)
De kleur is prachtig, heel natuurlijk en ik ben best wit van mijzelf. Er wordt altijd gewerkt met een lichte kleur die zorgt dat het echt bij mij past. Ik ben blij!!

XX Juut