Bruinzijn

Welkom bij Spray tan Salon Veghel


Een mooiE natuurlijkE kleur?

Door middel van een Spraytan word je direct bruin zonder de schadelijke effecten van de UV-straling. Ideaal voor feestjes, festivals, bruiloften, voorafgaand aan je vakantie of als je niet in de zon wilt/mag.

Wij brengen de spraytans handmatig aan met een spraytanmachine. De behandeling duurt tien tot vijftien minuten en je hebt direct een gewenst eindresultaat.

In onze salon in Veghel wordt met 100% natuurlijke producten gewerkt, je wordt hierdoor ook heel natuurlijk bruin. Voor iedere huid is er een geschikte kleur op voorraad. De kleur kiezen we samen na het bespreken van je wensen en uiteraard ons advies.

Onze Spraytan specialiste heeft al ruim 15 jaar ervaring!


Wat kost een Spraytan?

Behandeling in Salon Veghel Prijs
Full-Body € 29,50
Bovenlichaam & gezicht € 17,50
Onderlichaam (benen/voeten) € 17,50

Rapid Tan

Heb je geen tijd om 6 tot 8 uur te drogen na je Spraytan behandeling? Wij bieden ook een rapid tan aan. Met onze Snelbruinzijn Lotion kun je na 4 uur douchen. Ideaal als je een keer haast hebt. 

Behandeling Rapid Tan in Salon Veghel Prijs
Full-Body € 35,00
Bovenlichaam & gezicht € 24,50
Onderlichaam (benen/voeten) € 24,50

Adres Spraytansalon Veghel

Peellandstraat 74, Veghel. 

Je kunt ook parkeren op het Parkeerterrein van de Jumbo: Stationsstraat 11, Veghel. Vanuit daar is het 2 minuten lopen naar de salon.

Route naar Spraytansalon Veghel


Waarom Spraytanning?

 • In 10 minuten een gebruinde huid;
 • Direct het gewenste resultaat;
 • Ideaal voor bruiloften, gala's, party's en evenementen;
 • Bruin naar je vakantiebestemming;
 • Kleurt met de zon mee;
 • Goed voor je huid;
 • De kleur wordt afgestemd op je huidtype;
 • Ook geschikt voor de hele lichte huid;
 • Veilig en verantwoord bruin worden, zonder zon of zonnebank.

Voorbereiding Spraytan behandeling

 1. Scrub je huid één of twee dagen voorafgaand aan de behandeling. Je zorgt er zo voor dat de dode huidcellen worden verwijderd;
 2. Waxen en scheren kan nog tot één dag voor de behandeling. Je huid heeft na het scheren circa tien uur de tijd nodig, zodat de poriën kunnen sluiten;
 3. Je kunt tot vlak voor de behandeling douchen. Het gebruik van douchegel en andere lotions wordt dan afgeraden;
 4. Zorg dat je geen make-up, deodorant of sieraden op of om hebt als je gesprayd wordt;
 5. Draag of neem loszittende kleding mee, bij voorkeur donker van kleur. 
Spraytan Brabant

Nieuws Spraytan Salon Veghel

Wil je al onze BLOG's lezen? Klik dan door naar onze BLOG-pagina. Hieronder staan enkel Salon Veghel gerelateerde nieuwsberichten. 


Rapid Tan in salon Veghel

Naast de gewone Spray Tan waarbij je na de behandeling 6 tot 8 uur moet wachten voor een optimale droging en hechting, heeft Spraytan salon Veghel nu ook de Rapid Tan. Deze mag je na 4 uur al afspoelen. Ideaal als je een keer haast hebt.

Lees meer »

Spraytan voor 7th Sunday Festival

7th Sunday Festival is hét music festival van Nederland en wordt elk jaar op Pinksterzondag  in Erp gevierd. Dit jaar gaat het op Pinksterzondag 5 juni gebeuren! Ook dit jaar is het helemaal uitverkocht met maar liefst 45.000 bezoekers die kunnen genieten van 15 verschillende area’s.

Lees meer »

Bruinzijn

Klanten vertellen

Veel klanten die in Spray Tan Salon Veghel zijn geweest hebben een reactie achtergelaten onder een blog. Het leek ons wel leuk om hier ook een 'klanten vertellen' item te plaatsen. Er is nog best vaak een angst om de eerste keer een Spraytan behandeling te boeken, misschien kunnen onze klanten jou ook overtuigen eens een bezoek aan onze Spraytansalon te brengen.

Reactie plaatsen

Reacties

Joes Gillissen
7 dagen geleden

Goedemiddag
mijn dochter wil graag spray tan voor haar gala. Deze is 28 mei. Kan ze die ochtend nog een afspraak maken?
groetjes Manon

Yoni
een maand geleden

Dankjewel Linda voor mijn hele mooie kleur, mijn bruiloft was zo bijzonder en jij hebt mijn dag echt iets kleurrijker gemaakt. De kleur was zo ontzettend natuurlijk. Jammer dat ik geen foto kan meesturen hier, ik app je deze nog. Bedankt en je ziet mij snel weer 😘 Yoni

Wilma
4 maanden geleden

Na 35 jaar weer een volledig bruin lichaam !!
Voor t eerst een Spraytan gehad, en nog wel van de allerbeste <3
Linda, ik ga iedereen aanraden om ook naar jou te gaan & dit heerlijke gevoel te ervaren. Je bent zorgvuldig, zorgzaam en zeer professioneel !!

Fransje Verkuijlen
4 maanden geleden

Ik was wederom super tevreden met mijn kleur ! Het is heel natuurlijk en je ziet er gewoon beter uit . Echt een aanrader !! Linda bedankt voor proffesionele advies en kunnen . Ik kom zeker weer 😊

Gloria Goossens
5 maanden geleden

Ik wil een afspraak maken, als het kan wil ik bij Linda. Mijn vriendinnen gaan altijd bij haar. Hebben jullie vrijdag plek?

Lonneke Kusters
6 maanden geleden

Hoi Linda, ik wilde je even laten weten dat ik de kleur echt geweldig heb gevonden. Totaal heb ik bijna 9 dagen echt genoten van mijn kleur. Je had gelijk dat de kleur light mooi zou staan, ben blij dat ik naar je advies heb geluisterd. 🥰🥰🥰 Lonneke Kusters

Iris
7 maanden geleden

Bedankt Linda voor mijn mooie ervaring. Je kleur heeft heel mijn vakantie gezeten en je bruiningsmousse was ook een geweldige aanvulling. Liefs Iris

Maureen
9 maanden geleden

Zo tevreden over mijn resultaat van afgelopen donderdag. Ook een pluim voor Linda, wat een vakvrouw. De uitleg is fijn, ze stelde mij enorm op mijn gemak en nu ben ik enorm blij met mijn bruine kleurtje. Toch wel stiekem een droom die uit komt om mij zo mooi in mijn zomerjurkjes te voelen. Ik kom graag snel weer.

Babine
een jaar geleden

Je bent mijn toppertje Linda! Ik kan altijd rekenen op de mooiste kleur en jij bent gewoon zo nauwkeurig in je werk. Dank je wel voor alle mooie glow’s deze zomer, je ziet me snel weer in je mooie salon. Fijn weekend Babine

Suzan
een jaar geleden

Mooie natuurlijke kleur . lieve hulp met kiezen van mijn kleur . het was een echt zo leuke om deze eerste keer zo mooi bruin te zijn helemaal blij ermee 🩷🌞


Spraytan Salon Noord-Brabant: o.a. Spray Tan Veghel, Spraytan Veghel, Spray Tans Veghel, Tansalon Veghel, Uden, Erp, Keldonk, Zijtaart, Mariaheide, Boekel, Nijnsel, Sint-Oederode, Volkel, Vorstenbosch, Volkel, Gemert, Helmond, Eindhoven, Schijndel, Den Bosch, Someren, Asten, Sint Oederode, Schaijk, Mill, Geldrop, Oss, Vught.