Spraytan Zevenhuizen

Spraytan bij je thuis Regio Zuidplas

100% Organic & Vegan Spraytan Producten

In 10 minuten een mooie egale mooie bruine huid hebben, helemaal geurloos en 100% natuurlijk!  In onze Spraytansalon of gewoon bij jou thuis in de regio Zuidplas. Onze Spraytan Specialiste kiest samen met jou de perfecte kleur die past bij de gelegenheid en je huid.


Wat kost een Spraytan aan huis?

Spraytan Behandeling Zuidplas Prijs
Full body Spraytan - eerste afspraak € 50,00
Full body Spraytan - volgende keren € 40,00
Full body Spraytan 2 personen € 35,00
Full body Spraytan 3 personen € 32,50
Full body Spraytan 4 personen € 30,00

De prijs is al inclusief benzine & exclusief eventuele parkeerkosten.

Buiten regio Zuidplas zullen we de reiskosten in rekening brengen, dit gaat uiteraard in overleg.

Onze specialiste zal enkel dames Spraytannen.

Een natuurlijke spraytan

Wil je een mooi natuurlijk kleurtje? Door middel van een Spraytan word je direct bruin zonder de schadelijke effecten van de UV-straling. Ideaal voor feestjes, evenementen, bruiloften, voorafgaand aan je vakantie of als je niet in de zon wilt/mag.

Ons Spraytan apparaat, zorgt voor een fijn nevellaagje tanning over de huid. De behandeling duurt tien tot vijftien minuten en je hebt direct het gewenste resultaat. Onze specialiste neemt alle spullen mee, zo ook een spraytantent, die zichzelf ontpopt in je huiskamer. Niks wordt zo vies en er is ook geen speciale ruimte nodig voor de behandeling. Enkel een stopcontact en goed (dag)licht.

Onze Spraytanspecialiste werkt met 100% natuurlijke producten, je wordt hierdoor heel natuurlijk bruin. Voor iedere huid is er een geschikte kleur op voorraad. De kleur kiezen we samen na het bespreken van je wensen en uiteraard ons advies.

onze Spraytan specialiste komt bij je thuis in Zuidplas


Dé Spraytan Specialiste van Regio Zuidplas

Hi, ik ben Eline. Ik stel mij graag even voor.

Een mooie kleur krijgen en onderhouden op een manier die geen kwaad kan voor de huid is een jarenlange zoektocht voor mij geweest maar sinds ik de spraytan heb ontdekt heb ik eindelijk de perfecte oplossing gevonden.

Een Spraytan bij je thuis

Ik wil deze oplossing ook aan andere aanbieden om te zorgen dat zij ook het kleurtje krijgen waar ze gelukkig van worden. Met mijn mobiele spraytan service kom ik aan huis om mensen te voorzien van een mooie zomerse tint. 

 

We bespreken het doel van de kleur en de wensen van te voren als ik bij je ben om te zorgen dat het gewenste resultaat wordt behaald.

Spraytan Zevenhuizen

Voorbereiding Spraytan behandeling

 • Scrub je huid één of twee dagen voorafgaand aan de behandeling. Je zorgt er zo voor dat de dode huidcellen worden verwijderd;
 • Waxen en scheren kan nog tot één dag voor de behandeling. Je huid heeft na het scheren circa tien uur de tijd nodig, zodat de poriën kunnen sluiten;
 • Je kunt tot vlak voor de behandeling douchen. Het gebruik van douchegel en andere lotions wordt dan afgeraden;
 • Zorg dat je geen make-up, deodorant of sieraden op of om hebt als je gesprayd wordt;
 • Draag of neem loszittende kleding mee, bij voorkeur donker van kleur. 

Waarom onze Spraytanproducten?

Onze Spraytan Lotions zijn:

 • Parfum vrij
 • Parabenen vrij
 • Erytrulose vrij
 • Aloë vera vrij
 • Alcohol vrij
 • Dierproef vrij

Ook hebben Bruinzijn spraytanproducten een hydraterende werking met een anti-aging formule waardoor je gelijktijdig met je bruine teint je huid in optimale conditie brengt.

Spraytan Zuid-Holland: Zuidplas, o.a. Zevenhuizen, Bleiswijk, Nieuwerkerk aan den Ijssel, Capelle aan den IJssel, Gouda, Brandingdijk, Oud Verlaat, Benthuizen, Zoetermeer.