Spray Tan cursus inclusief certificaat

Gepubliceerd op 17 januari 2023 om 17:00

Choose your language


Spray Tan Cursus volgen

Spraytan cursus

Wil jij je schoonheidssalon verder uitbreiden of naast jouw baan leuk bijverdienen en is Spraytannen het helemaal voor jou? Dit is je kans!

Spray Tan training op locatie

Bruinzijn is door haar jarenlange ervaring en liefde en voor het Spraytan vak uitgegroeid tot de beste spraytan specialisten van Nederland. Al ruim 15 jaar geven wij Spray Tan cursussen op onze trainingslocatie, alsook bij de cursisten thuis.

Heb jij al een schoonheidssalon, of beautysalon en wil je uitbreiden met Spraytanning als dienst? Hoe fijn is het dan, dat wij bij jou op locatie komen. De trainingsdag nemen wij het gehele starterspakket mee en ga je direct aan de slag met je eigen apparaat.

Behaal een certificaat spraytan

Steeds meer mensen worden bewust dat overmatig zonnen, of de zonnebank erg slecht zijn voor de huid. Een Spraytan behandeling met een natuurlijke productlijn, is het perfecte alternatief.

Na het volgen van onze cursus Spraytanning kun jij deze doelgroep dit gezonde alternatief bieden. Aan het eind van de cursusdag ontvang je ons Certificaat Spraytan! Jij bent na deze dag expert in het zetten van mooie spraytanbehandelingen en kunt al deze mensen gaan voorzien van een vlekkeloze zomerse bruine huid!

 


spray-tan professional

Ons complete spraytan starterspakket bevat o.a. een PRO Spray Tan machine, een Spraytan pop-up tent, 1 liter vloeistof naar keuze. Onze individuele Spraytan training van de meest ervaren Spray Tan trainer van Nederland en we ronden af met een erkend Spray Tan certificaat. Naast deze basis behoefte in ons starterspakket, tref je ook haarnetjes, flyers en de benodigde extra's aan.

Ook is een vermelding op de meest bezochte Spraytan website van Nederland een optie! Zo maak je een vliegende start en krijg je direct aanvragen doorgestuurd van klanten.