Top 5 Spray Tan vragen


Choose your language


Tanningvragen

We hebben natuurlijk onze Veelgestelde Vragen pagina, maar we merken heel sterk in alle salons een TOP 5 aan tanningvragen. We zetten ze even op een rijtje en beantwoorden ze graag!


Word ik oranje met Spray Tan?

Word ik oranje?

Met stip op 1! Word ik oranje! 

NEE! In onze tanningsalons wordt gewerkt met een natuurlijke productlijn en hier zit o.a. géén caroteen in. Veelal zorgt dit ingrediënt voor het worteleffect. Een oranje kleur is dan ook niet aan de orde bij ons. 

Ook werken onze salons met meerdere kleuren tanninglotion. Er wordt dus gekeken naar de huidskleur van de klant en op basis daarvan een kleur gekozen. Een te donkere kleur, kan ook zorgen voor een onnatuurlijk effect.

Het is echt heel belangrijk voor je eerste spraytan ervaring om een salon te kiezen waar een professional werkt met de juiste apparatuur en de juiste tanning producten.

In de salons van Bruinzijn ben je in goede handen, onze spraytan specialistes zijn gecertificeerd en hebben jaren ervaring!

Douchen na een Spraytan

Wanneer mag ik douchen na een spray tan?

Je mag na 6 tot 8 uur je eerste douche hebben.

In de salon droogt de aangebrachte spraytan binnen enkele minuten. Soms droogt onze specialiste je nog even na met behulp van een blower. Je kunt je daarna gewoon aankleden. De tanning werkt dan 6 tot 8 uur door na het aanbrengen, waardoor het slim is om dan niet te zweten of in contact te komen met water. 

Als je een spraytan behandeling hebt in de avond, mag je hier gewoon mee slapen. In de ochtend pak je dan je eerste douche. Dat de inwerktijd dan langer is, dat geeft niks. Het kleuringsproces stopt na 8 uur namelijk.

* Heb je een Rapid Tan met onze SnelBruinzijn Lotion, dan mag je na 4 uur al douchen. Deze lijn hebben enkele salons van Bruinzijn en als je deze tan krijgt, word je uiteraard hiervan op de hoogte gebracht.

Spraytanning vragen

Geef ik af na mijn spraytan?

De tanningproducten geven na aanbrengen inderdaad een beetje af. Het laagje wat uiteindelijk niet door de huid wordt opgenomen, kan een beetje afgeven aan de binnenkant van je kleding. Na je eerste douche wordt dit laagje tanning eraf gespoeld en daarna geef je niet meer af. De vlekken op je kleding of beddengoed is gewoon uit te wassen op 30 - 40 graden.

 

Ga je trouwen in de zomer? Dan adviseren wij altijd twee douches te hebben gehad om er echt 100% zeker van te zijn dat er niks meer op je bruidsjurk komt.

Spraytanning voor iedereen?

Is spraytanning voor iedereen?

Een volmondige JA! Onze tanningproducten zijn geschikt voor alle huidtinten en huidtypen. Voor mannen én vrouwen en ook voor de zwangere vrouwen. Zelfs voor mensen met een extreem gevoelige huid zijn onze producten geschikt. Slik je medicatie / antibiotica en mag je niet in de zon? Kom dan veilig spraytannen in onze salons! 

Onze producten zijn vrij van parabenen, parfum, erytrulose, alcohol en al onze tanning vloeistoffen zijn hypoallergeen en voorzien van 100% natuurlijke ingrediënten.

Hoeveel dagen blijft een spray tan?

Hoeveel dagen blijft een spray tan zitten?

Bij ons gemiddeld 5 tot 10 dagen, daarna zal deze vervagen. De verzorging van je huid en je huidtype spelen hierin zeker een rol. Ook is een goede voorbereiding belangrijk. In de zomer blijft een spraytanresultaat vaak wat langer, dit komt omdat je minder slijtage van kleding hebt en daglicht zorgt ook voor een langer resultaat. 

Staat je vraag er niet tussen, mail ons gerust!

Spraytan vragen