Welke dag mijn Spray Tan behandeling?

Wanneer je Spraytan inplannen?

Kies de beste dag voor je Spraytanbehandeling, wij helpen je hierbij.


Ga je op vakantie - plan je spraytan behandeling 1 dag voor vertrek in. 

Na de behandeling in de salon, heeft je kleur 4 tot 8 uur nodig om te hechten en door te kleuren. Daarna mag je douchen. Het is fijn om die douche te hebben gehad voordat je in het vliegtuig stapt. 

Heb je een festival, bruiloft, BBQ, party...kortom, een gelegenheid in Nederland waar je een mooie tanned skin voor nodig hebt?

Dan is het ideaal om 2 dagen ervoor een behandeling te hebben in de salon. Na twee douches geef je niet meer af op witte kleding en vaak is je kleur helemaal geblend met je eigen huid.


Advies spraytan Specialiste

Uiteraard is dit een advies. Ben je vaste klant in een van onze Bruinzijn salons, dan kiezen klanten er soms bewust voor juist 1 dag voor een festival de behandeling te hebben. 

In onze Spraytan Salons werken gecertificeerde specialistes, ze helpen je naast het kiezen van de juiste dag, ook bij het kiezen van de mooiste kleur. Mensen kunnen soms terughoudend zijn vanwege mogelijk oranje kleuren of vlekken, maar dit is bij Bruinzijn niet aan de orde. Wij zorgen dat de klant goed voorbereid naar de salon komt, men krijgt de voorbereidingtips toegestuurd en samen met een juiste kleurkeuze, zorgen wij voor de mooiste glowing skin!

Spraytan voor iedereen

Zijn onze tanningproducten voor iedereen? Jazeker, onze tanninglotions zijn geschikt voor alle huidtypen en huidtinten. Dus ook zwangere vrouwen en mensen met huidaandoeningen (denk aan eczeem, psoriasis, vitiligo) of mensen die door antibiotica niet in de zon mogen maar wel graag een mooie gebruinde huid willen. 

Onze Spraytanlotions in de salons zijn:

  • Vegan
  • Dierproefvrij
  • Parabenen vrij
  • Parfum vrij
  • Erytrulose vrij
  • Aloe Vera vrij
  • Alcohol vrij
  • Hebben meerdere UNI en ISO certificaten, zoals 9001, 13485 & 22716.

Word ik oranje van Spray Tan?

Nee! Er zit geen caroteen verwerkt in onze lotions, dit zorgt vaak voor een oranje kleur. Ook werken wij met meerdere tinten, waardoor er voor een lichte huid ook een lichte kleur wordt gekozen.

Less is more! en dus geen worteleffect bij ons!