Winactie | Verblijf naar Spanje

Bruinzijn bestaat 15 jaar!

Bruinzijn bestaat dit jaar 15 jaar en we willen dit graag vieren! We geven daarom op ons Instagram-account een verblijf weg van 1 week voor 4 personen in het prachtige Altea Hills ~ Costa Blanca ~ in Spanje.

Volg ons account en mis niks:


Voorwaarden winactie

Omdat we de tekst niet heel lang willen maken op ons Instagram account, willen we op onze website graag alle voorwaarden helder beschrijven.

  • De winactie geldt voor (max.) 4 personen, uiteraard mag je ook met 1, 2 of 3 personen gebruik maken van de prijs als je gewonnen hebt. 
  • Er kan gebruik worden gemaakt van het appartement in de maand november of december 2023. Indien je deze twee maanden echt niet kunt, zullen we in overleg een andere datum kiezen.
  • De winactie betreft enkel een verblijf in Spanje. Je dient zelf voor de vliegtickets te zorgen en uiteraard ook voor de extra kosten die je zelf maakt in Spanje. 
  • Je verblijft in het luxe appartement in Altea Hills, zie hieronder alle informatie over het appartement. Het appartement is kind en baby vriendelijk! Zo is er een kinderstoel, kinderbedje etc. aanwezig. Ook leuk om met je gezin te gaan dus!
  • Iedereen die mee doet maakt kans! De trekking zal plaatsvinden via ons Instagram account op de aangegeven datum. De winnaar zal in het bericht bekend worden gemaakt en zal van ons persoonlijk ook bericht krijgen.
  • Let op voor nepaccounts bij winacties! 

Waar verblijf je?

Kom tot rust aan de groene kust van de Costa Blanca

Het moderne appartement waarin je verblijft staat op een van de mooiste resorts, 5***** van de Costa Blanca, namelijk het beroemde Altea Hills.

Het appartement is direct gelegen aan een groot privé zwembad met prachtig onderhouden tuin. Naast een infinity pool met adembenemend uitzicht, beschikt ons appartement ook over een tennisbaan en een speeltuin. Geniet op het balkon van de rust en het zicht op de zee.

 

Binnen 10 minuten ben je aan het strand. Ook de bekende stranden van Calpe en Benidorm zijn dichtbij gelegen. Huur een auto en ontdek deze prachtige omgeving!

Het appartement heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers waarvan één met ligbad. De mooie open keuken is voorzien van alle gemakken. Vanuit het grote balkon heeft u een prachtig uitzicht op de Hills!