Spraytan als je zwanger bent


Choose your language


Weg met die witte benen!

Tijdens je zwangerschap is de zonnebank niet alleen slecht voor je eigen lichaam, maar ook erg schadelijk voor je ongeboren baby.

De zon wordt afgeraden in verband met de kans op een zwangerschapsmasker

Je komt behoorlijk wat kilo's aan en helemaal als je de laatste maanden in gaat, is het lastig om jezelf leuk aan te kleden. Als die witte (dikke) benen dan onder je jurk uitkomen, is het tijd voor een kleurtje! 

Een beetje kleur tijdens je zwangerschap, geeft je vaak een fijn gevoel.

Wij werken enkel met 100% natuurlijke producten en daarom kun je ook tijdens je zwangerschap bij ons terecht voor een tanning. We kiezen een subtiele kleur samen met je uit, die bij je past en waarbij jij jezelf prettig voelt. Dit hoeft dus niet heel bruin te zijn, maar dit kan net van het witte af zijn. Daarnaast kunnen wij eventueel je buik afschermen, zodat deze geen tanning krijgt.

Jij kiest zelf je ideale Spraytan!

Waarom is een Spraytan ideaal tijdens je zwangerschap?

  • Je mag tijdens je zwangerschap niet in de zon i.v.m. een zwangerschapsmasker;
  • Hierdoor verlies je veel kleur en kun je jezelf erg 'wit' voelen;
  • Omdat je ook aankomt, lopen veel vrouwen vaak bedekt (aan het einde) van hun zwangerschap;
  • Soms wel jammer dat je geen rok meer aandurft bij een gelegenheid, vaak zijn het de benen waar men zich voor schaamt;
  • Je hoeft tijdens je zwangerschap dan ook niet te kiezen voor een donkere tanning, juist is het mooier om een subtiele kleur te kiezen die bij je huid past.

Na één spraytanbehandeling klaar

Je hoeft maar één Spraytanbehandeling te hebben om al direct de gewenste kleur te hebben. Heb je op een donderdag een barbecue? Plan dan dinsdag je spraytanafspraak in. Vaak is de kleur perfect na twee douches. De salons van Bruinzijn werken op afspraak en de meeste zijn ook in de avonduren open op afspraak.

Spray Tan behandelingen

Een Full-Body behandeling is inclusief gezicht. Je kunt ook kiezen om een half lichaam te spraytannen. Enkel de benen, of juist het bovenlichaam.

Enkele salons hanteren een aangepast tarief, zie hier alle Spray Tan prijzen van de salons.


Spraytan voor een fotoshoot

De spraytansalons van Bruinzijn krijgen veel vrouwen in de salon die aan het eind van hun zwangerschap een fotoshoot hebben ingepland. Deze shoot legt de herinnering aan een bijzondere periode in het leven vast! 

Aan het eind van de zwangerschap zijn de meeste vrouwen op en top rond en de kleur die we gewend zijn te hebben is ook weg. Aders op benen worden zichtbaar door de doorbloeding en de poriën op benen vallen extra op.

Allemaal redenen om je zelfverzekerder tijdens een fotoshoot te voelen mét kleur. Natuurlijk kunnen de fotografen van tegenwoordig allemaal goed fotoshoppen, maar zelfvertrouwen kun je niet fotoshoppen!

 

De Spraytankleur voorafgaand aan een zwangerschapshoot kan extra subtiel gezet worden. Zo is de kleur niet extreem aanwezig, maar staat die pastelkleurige jurk toch net iets beter.

Ook kan ervoor worden gekozen het gezicht niet te spraytannen. De kleur wordt dan heel voorzichtig richting nek vernevelt en het gezicht blijft je eigen kleur.

Welke kleur jij ook wilt, wij zorgen dat die perfect aansluit bij jouw wensen en adviseren uiteraard ook altijd mocht je twijfelen.