Is Spraytan slecht voor je huid?

Is een Spraytan schadelijk?

Het antwoord is NEE! Onze Spraytan is veilig en zelfs goed voor je huid!

Al onze Spraytan Salons werken met een 100% Organic & Vegan Spraytanlotion, deze productlijn zorgt voor een veilige Spraytanning én een natuurlijke kleur. Iedereen kan dus veilig onze Spray Tan behandeling hebben, zelfs mensen met een extreem gevoelige huid.

In onze producten zit het stofje DHA, ofwel Dihydroxyacetone. Dit is een kleurloze afgeleide van suikerriet, een 100% natuurlijk product. Bij huidcontact komt het in aanraking met de eiwitten die daarin aanwezig zijn. Dit veroorzaakt een natuurlijke verkleuring van de huid en kan zonder risico voor de gezondheid gebruikt worden.

DHA is niet schadelijk voor de huid en het veroorzaakt geen allergieën. DHA kan niet doordringen in de dieper gelegen huidlagen. Daarnaast zijn onze producten voorzien van plantaardige ingrediënten. De producten zijn o.a. verrijkt met:

  1. Vitamine C: zorgt voor stevigheid en elasticiteit van de huid en geeft een verfrissend gevoel.
  2. Vitamine E: antioxidant, houd de huid soepel en gezond, beschermd tegen vrije radicale.

Gezond bruin zijn

Helaas wordt er nog in veel salons in Nederland met chemische tanningproducten gewerkt. Ze zijn goedkoop en erg lang houdbaar. Ideaal voor een salon om in te kopen, echter funest voor de klant die dit op zijn huid krijgt. Je stinkt, krijgt een onnatuurlijke kleur (oranje) én het is schadelijk voor je huid. 

Kies je voor een Spraytan, kies dan bewust!

Bij alle salons van Bruinzijn.nl ben je verzekerd van een organische, 100% natuurlijke tanninglijn! 

Get your GLOW on!

Reactie plaatsen

Reacties

Veerle
6 jaar geleden

ja echt groot verschil met jullie product, is echt mooi, je stinkt ook niet, was voordat ik bij jullie kwam altijd soort oranje en stonk uur in de wind, ik ga altijd bij Linda in Veghel van Bruinzijn, zij is heel goed ja

Deborah
6 jaar geleden

Tanning is echt een verslaving! :-))))))

Denise
4 jaar geleden

Ik ben al jaren klant in Veghel bij Linda. Zij is zo goed en werkt met hele mooie producten. Mijn huid is niet echt heel makkelijk als het om producten gaat, maar dit product is echt een verademing. De kleur is ook nog eens heel natuurlijk. Ik wil Linda even complimenteren voor haar werk! Salon Veghel is voor mij een aanrader.

CHARLOTTE
2 jaar geleden

Jullie hebben de mooiste Tans, dat is echt gegarandeerd. Super tevreden elke keer met mijn tan. XX Charlotte