Hoe lang blijft een Spraytan zitten?


Hoeveel dagen blijft een Spraytan zitten?

Spray tan vervaagt na circa 5 tot soms wel 10 dagen door het natuurlijke afschilferen van de huid.

Hoe kan ik mijn Spraytan mooi houden?

Een goede voorbereiding en verzorging van de huid zorgt dat de bruine teint langer blijft zitten. Voorafgaand aan de behandeling in de salon dien je jezelf goed voor te bereiden. Zie hieronder de ideale voorbereiding. Daarnaast is de droging ná het zetten van de Spraytan behandeling belangrijk. Zorg dat de net gekregen spraytan kan hechten aan je huid. Eenmaal goed gehecht, zal de spraytan ook mooier en langer blijven zitten.

Spraytan tips

Na de spraytan behandeling heb ik ook nog een paar tips voor je! 

  1. Neem alle dagen na de spray tan lauwe douches. Te warme en lange douches zullen je kleurtje sneller doen vervagen. Gebruik tijdens de douches in de week na de spray tanning geen sponzen en washandjes.
  2. Let erop dat je na het baden of douchen deppend afdroogt met een zachte handdoek. Te hard met de handdoek wrijven kan een scrubbend effect hebben waardoor oneffenheden en vlekken kunnen ontstaan.
  3. Hydratatie van de huid is essentieel. Dit voorkomt dat je huid uitdroogt, je huidcellen sneller afsterven waardoor de bruine kleur ook eerder zal vervagen. Gebruik het liefst 2 keer per dag en in ieder geval na iedere douche een vocht inbrengende crème of body lotion (geen body olie!).

Hoe kan ik mijzelf voorbereiden op een Spraytan behandeling?

  1. Scrub je huid één of twee dagen voorafgaand aan de behandeling. Je zorgt er zo voor dat de dode huidcellen worden verwijderd;
  2. Waxen en scheren kan nog tot één dag voor de behandeling. Je huid heeft na het scheren circa tien uur de tijd nodig, zodat de poriën kunnen sluiten;
  3. Je kunt tot vlak voor de behandeling douchen. Het gebruik van douchegel en andere lotions wordt dan afgeraden;
  4. Zorg dat je geen make-up, deodorant of sieraden op of om hebt als je gesprayd wordt;
  5. Draag of neem loszittende kleding mee, bij voorkeur donker van kleur. 

Confidence breeds Beauty

Reactie plaatsen

Reacties

Debbie Goossens
4 jaar geleden

Leuke blog weer, ik kom snel weer een mooie tan bij jullie halen! Voel me zo heerlijk met die kleur van jullie, mijn jurkjes draag ik eigenlijk alleen nadat ik bij jullie ben geweest. Lieve groet Debbie

Lieke Goossens
4 jaar geleden

Jullie zijn gewoon de beste! Keer op keer zo blij met mijn mooie kleur!

Roos Smaling
4 jaar geleden

Bij salon Veghel laat ik me altijd tannen, blijft echt mega lang mooi zitten. Nooit vlekken. Echt aanrader

Riekie
4 jaar geleden

Enorm tevreden met het resultaat!

Vanessa van Andelst
4 jaar geleden

Dikke vette aanrader salon Veghel!!!! Altijd de mooiste kleur en niemand die ziet dat ik een spraytan op heb, zo natuurlijk is mijn huidskleur. Jullie geven een liter zelfvertrouwen mee! Kus voor Linda, she’s the best!!!!

Valerie
4 jaar geleden

Hoi even een complimentje van mij
Bruinzijn is ❤️❤️❤️❤️

Vanessa
4 jaar geleden

Dank je wel weer voor mijn mooie kleur. ben iedere keer zo blij

Tessa Verhulst
3 jaar geleden

Ik wilde jullie ven laten weten dat ik jullie mis! Mijd huid is nu zo wit door de Corona...hoop dat jullie snel weer open mogen, dan ben ik je eerste klant xxxx Tessa

Manouk
3 jaar geleden

Bedankt voor mijn mooie tan vandaag hij is heel natuurlijk
Tot snel in veghel xxxxx

Tanja
3 jaar geleden

Heb al heel wat spraytans gehad, maar jullie zijn veruit de beste! Die kleur heeft niemand. Zo natuurlijk en stinkt ook niet. Complimenten

Francien Smulders
3 jaar geleden

Salon Veghel is mijn vaste salon waar ik altijd graag naartoe ga. De kleur is heel natuurlijk en ik krijg heel fijn en lief advies van Linda daar. Voor mij dus de beste ❤️

Isabely
2 jaar geleden

mijn kleur was precies hoe die moest zijn op de shoot ik zal een foto sturen nog
echt heel mooi dank je wel Linda
XXX Is