Littekens, acne, spataders?

Littekens, acne of spataders

Heb jij een onrustige huid? Bijvoorbeeld last van acne, of littekens daaraan overgehouden? Heb je spataders waar jij jezelf voor schaamt?

Maak kennis met de 100% organische Spraytan van Bruinzijn.

𝗪𝗮𝘁 𝗸𝗮𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝗦𝗽𝗿𝗮𝘆𝘁𝗮𝗻 𝗱𝗼𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗵𝘂𝗶𝗱?

Door middel van de Spraytan krijg je een heel dun laagje druivenabstract over je huid verneveld. Alle oneffenheden vallen hierdoor minder op.
Omdat je tevens een mooi kleurtje verneveld krijgt, vallen donkere of afwijkende plekjes minder op.

Test Spraytan

Dat kan! Je kunt ook enkel je onder, of bovenlichaam laten Spraytannen! Ideaal om zo eens uit te proberen of het bij je past.

📆  Maak een afspraak via ons contactformulier!

Veel spraytansalons van Bruinzijn.nl werken ook de avonden op afspraak!

Acne is niet alleen een puberprobleem!

Veel klanten die de salons van Bruinzijn bezoeken hebben last van een onrustige huid. Op internet kunnen we eigelijk teveel tips en adviezen vinden hoe we er vanaf zouden moeten komen. Omdat iedere huid verschillend is, is het vaak een zoektocht naar de juiste keuze hierin.

Wij kunnen onze klanten hierin geen deskundig advies geven, maar wij kunnen ze wel helpen aan een mooi kleurtje, die net voor een beetje extra zelfvertrouwen zorgt! Een laagje over je eigen huid, dat is ideaal! Het verzacht net die oneffenheden waaraan jij jezelf aan stoort. Hierdoor durf je misschien wel dat rokje aan, of dat topje! De producten zijn 100% plantaardig en dus ook voor een onrustige huid geschikt. 


«   »