Littekens, acne, spataders?


Heb jij een onrustige huid

Bijvoorbeeld last van acne, of littekens daaraan overgehouden? Heb je spataders waar jij jezelf voor schaamt?

Maak kennis met de 100% organische Spraytan van Bruinzijn.

Wat kan Spraytan doen voor jouw huid?

Door middel van een Spraytanbehandeling krijg je een heel dun laagje over je huid verneveld. De nevel is gekleurd, de kleur kies je samen met onze specialiste uit. Dit moet namelijk wel een kleur zijn die past bij je huid. Alle oneffenheden vallen hierdoor minder op.

Test Spraytan?

Dat kan! Je kunt ook enkel je onder, of bovenlichaam laten Spraytannen! Ideaal om het zo eens uit te proberen of spraytanning bij je past.

Veel spraytansalons van Bruinzijn zijn ook in de avond geopend op afspraak.

Acne is niet alleen een puberprobleem!

Sommige klanten die de salons van Bruinzijn bezoeken hebben last van een onrustige huid. Op internet kunnen we eigelijk teveel tips en adviezen vinden hoe we er vanaf zouden moeten komen. Omdat iedere huid verschillend is, is het vaak een zoektocht naar de juiste keuze hierin.

Wij kunnen onze klanten hierin geen deskundig advies geven, maar wij kunnen ze wel helpen aan een mooi kleurtje, die net voor een beetje extra zelfvertrouwen zorgt! Een laagje over je eigen huid, dat is ideaal! Het verzacht net die oneffenheden waaraan jij jezelf stoort. Hierdoor durf je misschien wél dat rokje aan, of dat topje! De producten zijn 100% organic & vegan en dus ook voor een onrustige huid geschikt.