Cursus Spraytanning


Start een eigen Spraytan salon

BRUINZIJN ken je waarschijnlijk als dé spray tan specialist van dit moment. Met ruim 12 jaar ervaring, kunnen wij zeggen dat wij één van de eerste waren en nog steeds de beste zijn! Wij helpen jou met het starten van een eigen Spraytan salon!

Inhoud cursus spraytan

De cursus spraytan bestaat uit een to-the-point lesprogramma met de focus op praktijkoefening. Je leert meer over de achtergronden van spraytanbehandelingen, over de benodigdheden en werkt meteen met je eigen Spraytan apparatuur. Het gehele starterspakket staat voor je klaar en het is zeer belangrijk dat je de training krijgt met je eigen apparatuur. Er zit namelijk veel verschil in tanningapparaten en het zou zonde zijn als je na je trainingsdag met een apparaat moet werken waarmee je niet overweg kan.

In het praktijkgedeelte leer je hoe je de huid van je klant voorbereidt en om de kleur perfect af te stemmen op de natuurlijke huidtint en de persoonlijke wensen. Er is steeds veel aandacht voor een klantgerichte manier van werken, zoals dat straks in een professionele beauty salon ook van je verwacht wordt. Je gaat uitgebreid oefenen met het airbrush systeem, je leert alle do’s en don’ts van spraytanning en je krijgt tips om het resultaat zo lang mogelijk te behouden. Kortom: na deze Cursus dag ben je helemaal klaar om aan de slag te gaan!

Behaal een certificaat spraytan

Gezien de toenemende bewustwording dat overmatig zonnen en de zonnebank slecht zijn voor de huid, zoeken steeds meer mensen naar een goed alternatief. Na het volgen van deze cursus spraytan kun jij deze mensen dit alternatief bieden. Aan het einde van de cursus ontvang je een certificaat spraytan. Het bewijst dat jij een expert bent in spray tanning en mensen kunt voorzien van een vlekkeloze zomers bruine huid! 

Een eigen Spraytan website

Bij een startende onderneming, hoort een website. Je wilt tenslotte online goed voor de dag komen én gevonden worden online door klanten. Voor veel starters is een website een behoorlijk dure uitgave en daarom helpt BRUINZIJN je meteen even online op weg. Je krijgt namelijk een eigen vermelding op onze website. Op deze eigen pagina staat je adres, eventueel een mooie foto van je salon, een route naar je salon (middels Google-maps). Daarnaast ook de voorbereidingstips voor klanten. Deze pagina kun je met 1 klik doorsturen naar je klanten, zodat ze goed voorbereid naar je salon komen. Online kom je professioneel voor de dag en dit geeft vertrouwen!

Wat kost een Spraytan opleiding?

€ 495,00 (excl. BTW)

Wij bieden een totaalconcept aan! Je krijgt namelijk een persoonlijke training en bij aanvang van deze dag ontvang je het starterspakket.

Dit is een professioneel en compact spray tan apparaat met nieuwste spraygun  voorzien van een krachtige 700 Watt motor inclusief  HEAT functie voor het verwarmen van de lotion tijdens het sprayen. De spraytan machine is voorzien van 3  luchttoevoer standen en een zeer nauwkeurig af te stellen spraytangun. Bovendien is dit apparaat stil  in gebruik (58 dB). De 2.4 meter lange slang zorgt voor flexibel bewegen tijdens het sprayen en met het ‘lock on fitting’ systeem weet je zeker dat de slang tijdens de behandeling niet uit de spray gun schiet.

De  metalen (roestvrije) interne onderdelen (en de naald) in  de spray gun  zorgen voor een hoge kwaliteit spray-sproeipatroon welke  beter zal presteren dan alle andere  machines welke vervaardigd zijn uit interne kunststof onderdelen.  

Ook ontvang je een Pop-Up tent, 1 Liter lotion, haarnetjes, sticky feets en een eigen website vermelding op BRUINZIJN.

Subsidies in Nederland

Aftrekbaar bij je inkomstenbelasting: Zowel een particulier als een zelfstandige kan in Nederland de studiekosten integraal aftrekken bij je belastingsaangifte. Voor particulieren is er wel een vrijgesteld bedrag van 250 euro. Alles wat over dit bedrag gaat op jaarbasis, kan je aftrekken als studiekost bij je aangifte personenbelasting. 

UWV vergoedt opleidingskost werkzoekende: Als werkzoekende kan je aan het UWV vragen om jouw opleidingskosten te vergoeden. Men geeft deze goedkeuring enkel indien je werkcoach van oordeel is dat dit nodig is om werk te kunnen vinden.


«   »