Spraytan voor je huwelijksdag


Choose your language


Je huwelijksdag is een van de belangrijkste dagen in je leven. Reden te meer om er op deze dag prachtig uit te zien. Je trouwfoto's zul je ongetwijfeld nog vaak inzien, nog een reden er op en top uit te zien!

Spray tan voor je bruiloft

Ook voor de hele lichte huid is er een geschikte kleur. Bij onze salons hoef je niet bang te zijn dat je 'oranje' wordt. Er wordt enkel met Organic & Vegan tanningproducten gewerkt, waardoor de kleur heel natuurlijk is. Kom een keer proeftannen en ervaar het zelf!

Waarom Spraytan voor je huwelijksdag?

Dé oplossing, aangezien je met één Spraytan behandeling al gegarandeerd mooi bruin bent tijdens je huwelijksdag.
De meest favoriete maanden voor bruiloften zijn de zomermaanden. In de zomer willen de meeste mensen ook een mooie bruine teint hebben. Niet iedereen is alleen in de gelegenheid om deze teint egaal op te bouwen. Gelukkig is dit geen probleem meer en is Spraytanning voor iedereen, ook voor mensen met een heel licht huidtype.

Waarom een proef Spraytan?

Tijdens de proef Spraytan maak je alvast kennis, kunnen we overleggen wat je wensen zijn en kan ik je adviseren welke kleur goed bij je huidtype past. Vervolgens zijn de dagen na je behandeling ook belangrijk. Je kunt de dag bepalen waarop je 'op je mooist' bent. Dit is veelal de tweede of derde dag na je behandeling. Ook kun je zien of de kleur niet afsteekt bij die van je partner, ga desnoods even samen voor de spiegel staan.

Tips

  • Zorg voor een proef Spray Tan minimaal drie weken voorafgaand aan je bruiloft;
  • Strapless jurk; vermijdt zon en voorkom plaatselijk verkleuren;
  • Reserveer drie dagen na de proef Spraytanning je afspraak voorafgaand aan je huwelijksdag, zodat je zeker bent van je afspraak.

Feiten

Een zonnebankkuur ruim voorafgaand aan je huwelijk inplannen is gelukkig voorbij! Inmiddels is het voldoende bewezen dat zonnebanken erg schadelijk is voor je huid. Onze Spraytan vloeistoffen zijn daarentegen 100% natuurlijk en absoluut niet schadelijk voor je huid:

  • Parfum vrij (zodat huidirritatie/allergie niet gestimuleerd wordt);
  • Parabenen vrij (wordt door sommige onderzoeken in verband gebracht met kanker);
  • Erytrulose vrij (deze stof is niet gekeurd door de FDA, maar zit wel in veel tanning lotions);
  • Aloë Vera vrij (hierdoor voel je niet plakkerig of vettig en ben je sneller droog);
  • Alcohol vrij (alcohol kan de huid uitdrogen of een allergische reactie veroorzaken);
  • Dierproef vrij.