Spraytan voor een fotoshoot

Mooi bruin tijdens een fotoshoot

Heb jij een fotoshoot gepand staan en kun je wel wat kleur gebruiken? Spraytan is dan ideaal.

Samen met onze spraytanspecialiste kies je zelf de perfecte kleur/tint die past bij je huid én bij je shoot. Wil je een hele subtiele kleur omdat je een zwangerschapshoot gepland hebt, kan dit. Heb je een fitnessshoot gepland staan, dan is een iets gebruindere huid vaak mooi. Dit laat namelijk je contouren extra zien.

Voor iedere fotoshoot is er een juiste kleur en onze specialiste kijkt natuurlijk ook naar je eigen huidskleur. In sommige gevallen is er al visagie besproken en is het niet nodig om het gezicht mee te tannen. Ook deze wensen bespreken we met jou.

Extra zelfvertrouwen tijdens een fotoshoot

Een mooie natuurlijke Spraytan is voor een onbekend persoon eigenlijk niet zichtbaar. De kracht van een perfecte Spraytan is namelijk dat niemand ziet dat je kleur 'uit een potje komt'. Wat mensen wél zien, is dat jij straalt en zelfvertrouwen hebt. Een beetje kleur draagt hier zeker aan bij!

Je lijkt vaak slanker met een Spraytan op en ook je contouren worden geaccentueerd. Daarnaast covert de spraytanning ook je huid, dus alle oneffenheidjes (adertjes, bultjes etc.) vallen minder op.  

Spraytan tips

  • 6 tot 8 uur heeft onze Spraytan nodig om optimaal te hechten aan je huid;
  • Geen contact met water (vloeistof) tot je eerste douche;
  • Je eerste douche mag je dus hebben na 6 tot 8 uur;

Zwangerschap en Spraytan

Speciaal hiervoor hebben wij een blog geschreven, Lees onze Blog Spraytan als je zwanger bent

Omdat wij met een Organic & Vegan Spraytan product werken kun je bij ons veilig en verantwoord een spraytan hebben!

Heb je nog andere vragen? Stel ze gerust!