Spraytan voor een Gala


De beste tip voor je schoolgala

Een bijzonder moment, je schoolgala! Je sluit een mooi moment in je leven af en stapt door naar een nieuwe fase. Dit moment is zowel voor jezelf als voor je ouders bijzonder!

Bij die prachtige galajurk hoort ook een mooi kleurtje. 

Een lichte Spraytan voor je gala

Je kiest je eigen kleur in onze salon, zo kun je ervoor kiezen om voor een hele lichte kleur te gaan. Niemand zal zien dat het nep is, maar door dit lichte kleurtje voel jij jezelf wel een stuk zelfverzekerder. 

Op de foto zie je een (hele blije) klant van Salon VEGHEL die straalt! Ook hier kun je zien dat de kleur erg natuurlijk oogt.

Je krijgt nèt die extra glow om een witte jurk te kunnen dragen.

Natuurlijke Spraytan

Wij werken enkel met 100% natuurlijke producten en daarom kun je ook onder de 18 jaar bij ons terecht voor een tanning. We kiezen een subtiele kleur samen met je uit, die bij je past en waarbij jij jezelf prettig voelt. 

Na één spraytanbehandeling klaar

Je hoeft maar één Spraytanbehandeling te hebben om al direct de gewenste kleur te hebben. Heb je op een donderdag je schoolgala? Plan dan dinsdag je spraytanafspraak in. Vaak is de kleur perfect na twee douches. De salons van Bruinzijn werken op afspraak en de meeste zijn ook in de avonduren open op afspraak.


"Jij kiest zelf je ideale Spraytan"