Ruben Vitalis en Quincy Wilson aan de Tan!


Choose your language


Echte mannen Spraytannen!

Jawel, steeds meer mannen kiezen voor een Spraytan. Heel logisch want de schade van teveel zon of zonnebank worden bij een steeds groter publiek bekend. De actieve tanningingrediënten in onze spraytanproducten worden gewonnen uit enkel natuurlijke bronnen zoals bijvoorbeeld suikerriet en suikerbieten en reageren op de bovenste huidlaag. Het zorgt voor een natuurlijke verkleuring van de huid. Je hebt in 15 minuten het gewenste resultaat!

 

Get your sunkissed GLOW 

Quincy Wilson

Podiumbeest Quincy Wilson is klant in Spraytan Salon Uden en heeft een mega druk zomerseizoen als DJ en producer achter de rug! Naast het draaien zingt Quincy ook zijn eigen platen in en MC’t hij tijdens optredens. De vrolijke en excentrieke Quincy ziet het leven als één groot feest.

 

Tijd om te zonnen heeft hij niet altijd, daarom kiest hij voor een Spraytan behandeling!

Check zijn Insta!


Ruben Vitalis

DJ Ruben Vitalis is al ruim 10 jaar vaste klant van Salon Veghel. Hij heeft 10 jaar geleden de zonnebank ingeruild voor de Spraytan. Ieder weekend heeft hij een volle agenda als dj en draait hij op festivals en clubs. Iedere donderdag staat hij vast ingepland voor zijn spraytan. 

Check zijn Insta!