De beste Spray Tan Salon in Lith

Gepubliceerd op 30 november 2022 om 15:13

Megan - dé Spraytan specialiste in Lith


"Hoi, ik stel mijzelf graag even voor. Ik ben Megan en ben sinds 2018 Spraytan Specialiste in Lith.

 

Voordat ik zelf Spraytan specialiste werd, kwam ik met regelmaat zelf in de Spraytansalon van Bruinzijn in Veghel. De kleur was altijd zo mooi én natuurlijk dat het mij enorm veel zelfvertrouwen gaf...en nog steeds!

Met deze eigen kennis wilde ik zelf ook heel graag leren spraytannen, omdat ik iedereen dit gevoel wil meegeven!

 

Zelf heb ik een hele lichte huid en zon of zonnebank zijn voor mij geen optie. Toch staat een mooie bruine kleur mij enorm goed! Ik kies daarom zelf ook altijd heel bewust een kleur voor een gelegenheid. Neem ik een spraytan om mezelf gewoon te trakteren op een door de weekse dag, dan kies ik altijd voor een wat rustige tint. In het weekend voor een feest, kan ik best wel een keer uitpakken en voor wat donkerder gaan. 

Met deze eigen ervaring en de Spraytan Training die ik bij Bruinzijn kreeg, kan ik mijn klanten het mooiste resultaat geven!

Let's GLOW together!"

 

Ik werk met veel zorg en trek altijd een half uur uit voor iedereen. Ik denk met iedereen mee en zorg dat iedereen met een prachtig resultaat naar buiten loopt.

Naast de kleur die we samen kiezen, kies jij welk lichaamsdeel je een tintje wilt geven. Full-body, half-Body....alles is mogelijk.

 

Kom jij ook kennis maken met de mooiste spray tan?

Spraytan Lith