Spraytantent kopen

Bruinzijn ken je waarschijnlijk als dé spray tan specialist van dit moment. Met ruim 15 jaar ervaring, kunnen wij zeggen dat wij één van de eerste waren en nog steeds de beste zijn!

Dankzij onze grote passie voor schoonheid en uiterlijk is Bruinzijn momenteel uitgegroeid tot een succesvol concept van diverse Tansalons, een Opleidingsinstituut en een Spraytan Groothandel.


Spraytan training

Bruinzijn heeft alles in zich om nog verder te groeien samen met meiden die ook Spraytans willen verzorgen, namelijk; grote naamsbekendheid, gedreven spray tan specialisten, een hoog serviceniveau én een neus voor hetgeen wat haar klant gelukkig maakt.

Daarom is Bruinzijn op zoek naar enthousiaste ondernemers die ondernemer én het visitekaartje van Bruinzijn willen worden.

Zet nu de eerste stap! Spreekt onze formule jou aan en wil je ons ondernemerschap komen versterken? Dan maken we graag kennis met je! 

Voor meer informatie kun je onderstaand formulier invullen.


Meer informatie over een Spraytan opleiding


Spraytan training volgen

Een Spraytan opleiding bij Bruinzijn

Wil jij je beautysalon verder uitbreiden of naast jouw baan een leuk ‘extraatje’ bijverdienen? Dit is je kans!

Wij gaan samen met jou 1 op 1 aan de slag om je op te leiden tot een geweldige Spraytan Specialiste. Wij leren je alle kneepjes van het vak en ook na de Spraytan cursus is er begeleiding. 

Voor wie is deze Spraytantraining?

  • Voor beginners die nog geen ervaring hebben met Spraytan.
  • Voor ervaren Spraytanners, wij maken een Spraytan artiest van jou! Denk aan fashionshoots op locatie waar jij accenten leert zetten.

Wat zit er bij de Spraytanopleiding inbegrepen?

  • 1x Starterspakket; Pro-Machine /tent /haarnetjes /handdoek.
  • 1 liter fles Spraytan lotion. Een 100% Organic en Vegan Spraytan lijn van Bruinzijn.nl
  • 1x Spraytantheorie.
  • 1x Cursus van 4 uur die voornamelijk bestaat uit praktijk. Jij krijgt een 1 op 1 training, zodat je geheel op je eigen tempo de training krijgt. Deze persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat jij na deze dag vol zelfvertrouwen een vliegende start kan maken als Spraytanspecialiste.
  • 1x Certificaat Spraytanopleiding van Bruinzijn.nl.

Waarom een opleiding bij Bruinzijn.nl?

  • Werk met organische natuurlijke Spraytanlotions. 
  • Gratis begeleiding ook ná de cursus.
  • Een vermelding op onze website is een extra optie. Je krijgt je eigen pagina met hierop alle informatie, zoals route, prijzen en adres. Je lift mee op onze succesvolle website die vele duizenden bezoekers heeft per maand.

Spraytanmachines

Blog Spraytan Opleiding

Deel deze pagina: