Spray Tan aan huis in Rhoon

Gepubliceerd op 9 oktober 2023 om 11:59

Spraytanparty in Rhoon samen met je vriendinnen

Hoe leuk! Samen met je vriendinnen in Rhoon (of omgeving) allemaal een prachtige Spraytan krijgen gewoon thuis in je eigen omgeving. Een Spraytanparty is helemaal van deze tijd! Onze gecertificeerde Spraytanspecialiste zal jullie voorzien van de mooiste kleur. Je wordt NIET ORANJE bij ons, de producten zijn 100% Organic & Vegan. Alle kleurentinten worden meegenomen en je kiest zelf een gewenste kleur. Ben je heel wit? Geen probleem, ook voor de hele lichte huid hebben we een subtiele kleur. Onze specialiste neemt ook een pop-up tent mee, die vrijwel in elke huiskamer past.

De beste Spray Tan

Wat moeten jullie weten?

  1. Zorg voor minimaal 3 personen;
  2. Vanaf 5 personen krijgt de gastvrouw/heer de behandeling GRATIS;
  3. Voor het beste resultaat graag je lichaam één dag van tevoren goed te scrubben;
  4. Scheren of waxen kan tot 8 uur voor de Spraytanbehandeling;
  5. Verwijder alle make-up alvorens de Spraytan op je huid wordt aangebracht. Mascara mag wel gewoon op blijven;
  6. Zorg dat je lichaam vrij is van bodylotion, crèmes etc.
  7. Zorg voor comfortabele ruime kleding. Een strakke jeans is mooi, maar niet handig voor erna :-

Ga jij met je vriendinnen op vakantie en willen jullie allemaal al mét een mooie kleur de vakantie beginnen? Plan 1 dag voor je vertrek de behandeling in. Lees ook onze blog over Spraytan op vakantie

Spraytan op locatie omgeving Rhoon Prijs
Full-body & gezicht € 34,95

Spraytan VOOR JE BRUILOFT

Gaat je vriendin trouwen en willen jullie allemaal egaal bruin zijn deze bijzondere dag? Laat onze Spraytan specialiste bij je thuis komen in Rhoon of omgeving. Onze specialiste woont zelf in Rhoon en is snel op de gewenste locatie. Ze geeft iedereen uitgebreid advies en denkt ook echt met je mee in een mooie kleurkeuze.

TIP: Voor een Bruilofttan, adviseren we de behandeling 2 dagen voorafgaand te hebben, na 2 douches ben je vaak op je mooist en geef je niet meer af.