Vierdaagsefeesten 2022 Nijmegen

Gepubliceerd op 24 juni 2022 om 12:16

Van 16 t/m 22 juli 2022 worden de Vierdaagsefeesten in Nijmegen weer gevierd! Met meer dan 40 podia en 1000 optredens verdeeld over Nijmegen is dit het grootste vrij toegankelijke evenement in Nederland! 7 dagen lang kun jij heerlijk genieten en dansen met je vrienden! 

Spraytan tijdens je zomerfestival

Ga je ook naar de Vierdaagsefeesten in Nijmegen en heb je hiervoor een leuke outfit aangeschaft? Dan ken je vast wel het gevoel dat je benen nog net iets bruiner mogen zijn! Met een Spraytan staan je kleren vaak veel mooier. Heb je een blauwe plek op je benen, of spatadertjes? Al deze oneffenheden vallen minder op en je voelt je vaak veel 'knapper' in je kleding. Dat straal je ook uit!

Spraytan Nijmegen

Spraytanning is de ideale methode om snel een mooie egale bruine teint te krijgen op een verantwoorde én veilige manier. Het is overgewaaid vanuit Amerika, waar het inmiddels niet meer weg te denken is. Door middel van een airbrush, ofwel het Spraytan apparaat, wordt er een fijn neveltje tanning over de huid verstoven. De behandeling duurt tien tot vijftien minuten en je hebt direct het gewenste resultaat. Voor iedereen is er een gewenste kleur, dus je kunt ook voor een subtiel tintje kiezen. Het is veilig omdat wij met 100% organische producten werken.