Al ruim 15 jaar de beste Spraytan Salon van Veghel

BRUINZIJN ken je waarschijnlijk als dé spray tan specialist van dit moment. Met ruim 15 jaar ervaring kan Spraytan Salon Veghel zeggen dat zij één van de eerste waren en nog steeds de beste zijn! Klanten komen uit heel Nederland naar Veghel om zich te laten Spraytannen door de nummer 1 Spraytan specialiste mét natuurlijke producten. 

Een Spraytan voor een witte huid

Er wordt nog vaak gesuggereerd dat mensen die al bruin zijn, juist behoeftig zijn aan een Spraytan. Dit is niet het geval, de klanten van Salon Veghel zijn voor 95% erg 'wit' en willen niet heel bruin worden, maar gewoon een subtiel kleurtje krijgen die bij hen past.

Spraytan ook voor de gevoelige huid?

In de Spraytanning Salon Veghel wordt enkel met 100% natuurlijke tanningproducten gewerkt. Deze lijn wordt ook wel de Organic Tanlijn genoemd en is helemaal in eigen ontwikkeling van Bruinzijn. De producten zijn niet schadelijk voor de huid, ze zijn zelfs verzorgend. Ook mensen die een extreem moeilijke huid hebben, komen al jaren voor een kleurtje in Veghel. Er wordt bij nieuwe klanten wel altijd een test gedaan. Zo wordt gekeken hoe de kleur pakt én hoe de huid erop reageert. Vaak na twee 'voorzichtige' spraytans weten de specialist en klant exact hoe de kleur het mooist gezet kan worden. 

Spraytan Veghel

Veilig bruin zijn

Dat de zonnebank slecht is voor de huid en ook overmatig zonlicht de huid beschadigd, dat weten we allemaal wel. Toch blijft de vraag naar een mooi kleurtje bestaan. Met een kleurtje staat dat ene jurkje toch net iets mooier! Ook een zonvakantie spierwit beginnen is niet wat de meeste vrouwen willen. Salon Veghel krijgt veel klanten in de salon die tussen hun 15e en 35e levensjaar teveel zon hebben gehad (of zonnebank). De schade is zichtbaar aan de huid. Als je jong bent, denk je veelal niet na over de gevolgen die het kan hebben op latere leeftijd, echter komt er een dag dat je deze gevolgen ervaart. Het is dan ook enorm fijn om te weten dat er een gezond alternatief is, namelijk de Spraytan.

Zonnebanken in Nederland moeten worden verboden. Deze oproep doet vertrekkend bestuurder van het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) Peter Huijgens dinsdag in het AD.

De eeuwige vraag "word je oranje van een Spraytan?"

Laten we voorop stellen dat je NIET oranje wordt bij een salon van BRUINZIJN. Hier wordt met natuurlijke producten gewerkt en kijkt de specialist ook naar je eigen huid, zodat je niet te ver van deze kleur gaat afzitten. Echter, als iemand zich laat Spraytannen bij een salon waar ze met chemische producten werken (en die zijn er in Nederland helaas nog te veel), dan is de kans dat je onnatuurlijk wortelbruin wordt erg groot. Kies dus bewust een salon uit! Een chemische spraytan is namelijk ook slecht voor je huid, zeker als je hiermee de zon in gaat.

Spraytan Veghel is klaar voor het voorjaar!

De zomer kan niet snel genoeg beginnen! Zodra de eerste zon zich laat zien en iedereen mag weer korte kleding aan, dan loopt Spraytan Salon Veghel snel vol! Laat je verrassen en kom ook een keer langs voor een perfecte Spraytan! Een volledige behandeling kost € 25,- en je hebt direct het gewenste resultaat.